fbpx
 

Termeni și Condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.arhidrona.com

Vă mulțumim pentru interesul față de compania, site-ul, serviciile și/sau produsele noastre.

Vă rugăm să citiți cu atenție acest document, denumit în continuare ”Prezentul document”, ”Contractul”, ”Termenii”, „Condiții generale”, „Condiții de utilizare”împreună cu documentele menționate în cuprinsul acestuia.

Prezentul document reprezintă condițiile utilizării website-ului www.arhidrona.com(denumit în continuare „site-ul”).

Prin navigarea pe site-ul nostru sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos.

Vă rugăm să citiți și Politica de confidențialitate și Politica privind utilizarea modulelor cookies  înainte de a naviga pe site. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Secțiunea ”Termeni și condiții”, reprezintă modul în care Atlantis Job SRL, cunoscuta si sub numele de barnd Arhidrona care este marca inregistrata își desfășoară activitatea, ajută la definirea relației dumneavoastră cu site-ul nostru când interacționați cu serviciile noastre și cuprinde regulile care vor reglementa relația dintre dumneavoastră, în calitate de Vizitator și noi, precum și condițiile de utilizare a site-ului www.arhidrona.com de către potențialii vizitatori.

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea site-ului www.arhidrona.com sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

Acceptarea termenilor si condițiilor Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină. 

În cadrul website-ul www.arhidrona.com termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website.

Site-ul poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Vă aducem la cunoștință că nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website. Siteul nostru vă pune la dispoziție informațiile în scop informativ general și nu garantează de exactitatea acestora la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca, la publicarea acestora pe site, toate informațiile să fie exacte. 

1. Introducere. Cine suntem noi?

Mai jos găsiți datele noastre de identificare:

Denumire

SC Atlantis Job SRL

Sediul social

Str. Podisului, Nr.3A, Loc. Iasi, Jud. Iasi

Număr Registrul Comerțului

J22/2418/2008

Cod unic de identificare (CUI)

24302642

E-mail

office@arhidrona.com

Telefon

+40766531369

În cuprinsul prezentului document vom face referire la noi folosind denumirea oficială menționată mai sus sau sub numele de brand ’’Arhidrona”, sub denumirea de ”Compania”, ”Organizația”, „Noi”.

2. Utilizarea și scopul site-ului. Accesul pe acest website se face gratuit, iar scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare.

3. Dreptul de proprietate intelectuală

3.1. Toate drepturile de autor pentru conținutul acestui website aparțin SC Atlantis Job SRL, cunoscuta si sub numele de barnd Arhidrona care este marca inregistrata Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional.

3.2. Atlantis Job SRL, cunoscuta si sub numele de barnd Arhidrona care este marca inregistrata își rezervă dreptul de a actualiza și modifica atât conținutul, cât și structura website-ului în orice moment și fără preaviz.

3.3. Vă aducem la cunoștință că reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate este permisă numai cu indicarea sursei (adresa website-lui) sau pentru uz strict personal, utilizarea în alte scopuri sau în scopuri comerciale fiind strict interzisă.

3.4. Toate materialele și fișierele grafice de pe acest website sunt protejate de Legea nr. 8 din 14 martie 1996 (*republicată*) privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare, și nu pot fi reproduse fără acordul expres aldeținătorului site-ului.

3.5. Încercările de orice natură de copiere, modificare a imaginii și informațiilor din prezentul site dau dreptul unilateral și neechivoc deținătorului site-ului să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legal competente pentru sancționarea acestui fapt. 

3.6. De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că folosim coduri HTML, cu scopul de a promova acest site. Vă rugăm să nu copiați sau să adaptați codurile HTML sau alte coduri folosite de noi pentru a genera aceste pagini, acestea intrând tot sub incidența legii drepturilor de autor. 

4. Răspunderea deținătorului site-ului, limitări și excluderi

4.1. Deținătorul site-ului nu își asumă răspunderea pentru:

a) pierderile de date sau conținut, profiturile pierdute, întreruperea afacerii sau pentru orice daune indirecte, accidentale, speciale, consecvente, excepționale sau punitive care rezultă din sau sunt legate de materialele sau serviciile furnizate de SC Atlantis Job SRL, cunoscuta si sub numele de barnd Arhidrona care este marca inregistrata;

b) deciziile vizitatorului/utilizatorului ca urmare a mesajelor pe care le promovează un partener sau un afiliat sau deciziile pe care utilizatorul le ia ca urmare a informațiilor pe care le regăsește în site, indiferent că sunt scrise sau nu de experți recunoscuți în domeniul lor;

c) orice modificări pe care le va face cu privire la furnizarea serviciilor, inclusiv o întrerupere totală sau parțială a furnizării serviciilor (sau a anumitor funcții ale serviciilor);

d) afectarea vreunui dispozitiv sau conținut digital care aparține utilizatorului cauzată de lipsa unei implementări corespunzătoare a măsurilor de siguranță necesare, prin accesarea materialelor și informațiilor pe care le livrăm sub forma unui conținut digital sau de orice alt tip;

e) daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website, materialele fiind pur informative;

f) modul în care sunt folosite informațiile prezentate pe acest site, iar utilizatorii site-ului sunt singurii răspunzători pentru modul în care folosesc informațiile din acest site;

g) nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului. 

4.2. Toate informațiile prezentate pe site cu privire la Atlantis Job SRL, cunoscuta si sub numele de barnd Arhidrona care este marca inregistrata, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Astfel, nimic din conținutul site-ului nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea SC Atlantis Job SRL, cunoscuta si sub numele de barnd Arhidrona care este marca inregistrata în lipsa unor acorduri ulterioare. 

4.3. Atlantis Job SRL, cunoscuta si sub numele de barnd Arhidrona care este marca inregistrata nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

5. Acceptarea condițiilor și răspunderea utilizatorului

Utilizatorul declară că înțelege și este de acord că este interzisă utilizarea site-ului www.arhidrona.com în următoarele modalități sau pentru următoarele scopuri:

a) cu încălcarea Termenilor și Condițiilor din prezentul document;

b) cu încălcarea, în orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile sau prin modalități care pot conduce la încălcarea, în orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile;

c) pentru a disemina informații false sau greșite ori pentru a propaga dezinformare, incitare la ură sau alte asemenea;

d) în orice modalitate prin care se acționează în contul și pe seama altei persoane, în special prin utilizarea de nume false, adrese de email false, numere de telefon false etc.

e) pentru defăimarea altor persoane, pentru a aduce injurii, acuze sau afirmații jignitoare cu privire la oricare altă persoană;

f) pentru promovarea sau ascunderea activităților cu caracter ilegal sau imoral;

g) pentru a reproduce, în orice fel, interfața site-ului, în vederea inducerii în eroare a utilizatorilor, clienților sau potențialilor clienți pe care noi îi avem;

h) pentru a obține acces neautorizat la datele pe care vizitatorii noștri ni le-au furnizat în mod voluntar;

i) pentru a introduce în sistem programe sau linii de cod malițioase;

j) pentru a solicita informații, produse ori servicii ilegale ori pentru a solicita informații care să acopere o activitate ilegală;

l) pentru a obține acces la diferite secțiuni sau subsecțiuni ale site-ului sau la produsele ori serviciile oferite de către noi utilizând proceduri ilegale.

6. Sesizări și reclamații

6.1. Utilizatorii site-ului www.arhidrona.com ne pot contacta în general la adresa de e-mail sau prin formularul din secțiunea „Contact” pentru orice nelămuriri, probleme, sesizări sau reclamații, inclusiv pentru a identifica și corecta eventuale erori care au loc cu ocazia introducerii datelor.

6.2. Sesizările astfel recepționate vor fi soluționate de noi în maxim 30 (treizeci) de zile calendaristice de la primirea lor.

7. Datele cu caracter personal/Politica de confidențialitate

7.1. Prin utilizarea site-ului, Utilizatorul înțelege și acceptă să transmită date cu caracter personal, aceste date urmând să facă obiectul prelucrării în conformitate cu, și pentru scopurile prevăzute în cuprinsul Politicii de Confidențialitate, care completează aceștiTermeni și Condiții.

7.2. Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, acest fapt are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site. 

7.3. Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile noastre, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate. 

7.4. Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

7.5. Orice persoană care vizitează site-ul și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

a) prelucrarea acestor date și informații personale de către SC Atlantis Job SRL, cunoscuta si sub numele de barnd Arhidrona care este marca inregistrata;

b) transmiterea de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;

c) soluționarea de către SC Atlantis Job SRL, cunoscuta si sub numele de barnd Arhidrona care este marca inregistrata a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate către noi (a se vedea pagina Contact din site);

d) alte activități întreprinse de Atlantis Job SRL, cunoscuta si sub numele de barnd Arhidrona care este marca inregistrata și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului. 

7.6. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Regulamentului European GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date. 

8. Notificări

8.1. Utilizatorul este de acord ca toate comunicările efectuate în baza prezentului document să aibă loc prin intermediul poștei electronice la adresa comunicată de acesta în site, consimțind că o astfel de comunicare este validă prin simpla dovadă privind trimiterea comunicării.

9. Legea aplicabilă și soluționarea litigiilor

9.1. Prezentul document reprezintă un contract legal încheiat la distanță, acceptat prin simpla lui bifare și este supus legii române.

9.2. În cazul în care nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile se vor adresa instanțelor judecătorești competente conform legii.

10. Modificări/completări/actualizări ale documentului

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă Termenii și Condițiile site-ului. Accesând site-ul nostru, utilizatorii vor găsi cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor.

Optimizează-ți procesele și redu-ți costurile

Vrei să îți optimizezi costurile în proiectele tale și să obții date exacte într-un timp record?

Scanning the world, it's not about the drone, it's about the data.

ARHIDRONA este un furnizor care oferă servicii și soluții de Scanare 3D, Fotografiere și Filmare Aeriană cu ajutorul dronelor de ultimă generație

Adresă: Int. Răchițele Nr.16, Domnești, Ilfov

Telefon: +40 766 531 369

Email: office@arhidrona.com

Web: https://arhidrona.com

https://arhidrona.com/wp-content/uploads/2023/11/anpc.png
https://arhidrona.com/wp-content/uploads/2023/11/sol.png

© 2023 Arhidrona.com | by ProjectMedia | Atlantis Job SRL | CUI: 24302642 | J22/2418/2008